Voor werkgevers

Zuidkracht

Zuidkracht is een jong en dynamisch uitzendbureau dat maatwerk levert. Dit doen we door de mens centraal te zetten: werkgever en werknemer. Wat vindt de werkgever belangrijk en welke competenties heeft de werknemer en past dit bij wat de werkgever zoekt. Wij sturen dan ook enkel en alleen ambassadeurs van Zuidkracht door, wij staan echt achter onze kandidaat. Zo komt de juiste persoon op de juiste plek.

Kwaliteit en Persoonlijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Na een eerste selectie spreken wij de kandidaten altijd eerst zelf. Waarna we alleen in onze ogen geschikte kandidaten met de werkgever in contact brengen. Wij ontzorgen hierbij de werkgever bij het zoek- en selectieproces waarbij de werkgever de eindbeslissing neemt en zorgen voor de werknemer voor een nieuwe uitdaging waar diegene zich thuis voelt. Door regelmatig contact te houden zorgen wij dat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Natuurlijk kunnen we de flexibele schil in uw bedrijf verzorgen, maar we kunnen ook u alleen ontzorgen op het gebied van de salarisadministratie door middel van Payrolling. Daarnaast kunnen ook meedenken op het gebied van personeel en u in contact brengen met loonbaancoaches om mensen verder te helpen.

Uitzenden

Uitzenden is het ter beschikking stellen van werknemers aan een opdrachtgever, dus het bij elkaar brengen van Mensen en Werk. Het aantal uren per week kan flexibel zijn net als de duur van de werkzaamheden.

Werving & Selectie

Soms kunt u zelf de juiste kandidaat niet vinden, of u heeft geen tijd om kandidaten te werven. Dan gaan wij voor u aan de slag, aan de hand van een samen opgestelde functieomschrijving en/of profielschets.

Payroll

Wanneer u de geschikte werknemer zelf heeft gevonden kan payrolling voor u een optie zijn. Wij ontzorgen u dan op het gebied van de salarisadministratie en het ziekteverzuim.

Detacheren

Detacheren biedt meer zekerheid voor opdrachtgever en werknemer dan uitzenden. Bij detacheren wordt een werknemer te werk gesteld voor een afgesproken duur en afgesproken aantal uren per week of maand.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op social media

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.