Over ons

Zuidkracht

Zuidkracht is een jong en dynamisch uitzendbureau dat maatwerk levert. Dit doen we door de mens centraal te zetten: werkgever en werknemer. Wat vindt de werkgever belangrijk en welke competenties heeft de werknemer en past dit bij wat de werkgever zoekt. Wij sturen dan ook enkel en alleen ambassadeurs van Zuidkracht door, wij staan echt achter onze kandidaat. Zo komt de juiste persoon op de juiste plek.

Alles is bespreekbaar en we zullen ons uiterste best doen om aan alle wensen te kunnen voldoen. Van starter tot ervaren kracht en van parttime tot fulltime het kan allemaal. U maakt aan ons uw wensen kenbaar en wij gaan aan de slag.

We zijn gespecialiseerd in de sectoren: financieel, administratief en/of secretarieel maar ook andere sectoren zoals bouw, detailhandel en horeca deinzen wij niet van terug. Wij helpen bedrijven in de regio Zuid-Nederland die net zoals ons de mens centraal laat staan, bij het vinden van een passende medewerker. Ook vice versa helpen we werknemers aan een nieuwe uitdaging waar ze met plezier hun tanden in zetten.

Kwaliteit en Persoonlijkheid hebben wij hoog in het vaandel staan. Na een eerste selectie spreken wij mogelijke kandidaten altijd eerst zelf. Waarna we alleen in onze ogen geschikte kandidaten met de werkgever in contact brengen. Wij ontzorgen hierbij de werkgever bij het zoek- en selectieproces waarbij de werkgever de eindbeslissing neemt en zorgen voor de werknemer voor een nieuwe uitdaging waar diegene zich thuis voelt.

 

Zuidkracht is uw kracht op maat in het Zuiden.

Blijf op de hoogte van de nieuwste vacatures

Volg ons op social media

Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Stuur ons een bericht of neem telefonisch contact met ons op.